ONDERHOUD

De aandacht van onze glazenwassers gaat in de eerste plaats uit naar heldere streeploze ramen: glasbewassing heeft prioriteit. Daarnaast speelt onderhoud een belangrijke factor. We vinden het heel belangrijk om de toestand waarin de kozijnen verkeren, in de gaten te houden. Met een scherp oog voor detail brengen we je op de hoogte van eventuele onvolkomenheden.

KUNSTSTOFKOZIJNEN

Is het gebouw uitgerust met kunststof kozijnen? Dan is het voor het behoud hiervan heel belangrijk deze te laten conserveren. Dat heeft te maken met invloeden van buitenaf, waarvoor de kozijnen gevoelig zijn. Op het moment van glasbewassing verwijderen we weliswaar vuil, maar onderhoud is nodig omdat tussentijds vuil op de kozijnen terechtkomt en voor permanente plekken kan zorgen.

Ook leidt Uv-straling tot verkleuring. Met het conserveren van de kozijnen zorgen we dat corrosie en verwering worden voorkomen. Dat doen we met het aanbrengen van een vuil- en waterafstotende laag. Hiermee verlengen we de levensduur van de kozijnen aanzienlijk. Behalve voor kunststof kozijnen leent deze methode zich voor natuursteen en metalen gevelbeplating.

vrijblijvende offerte